Konsulentbistand og installasjoner

Vi tilbyr konsulentbistand og installasjoner til alle typer bedrifter. Vi påtar oss de fleste typer oppdrag, fra de helt små enkle til de større og tidskrevende. Vi har mulighet for å stille opp på timebasis eller bli leid inn over lengre perioder for større prosjekter. Vi utfører PC reparasjoner både inne på vårt verksted samt ute hos kunde.

 

Data service

Vi tilbyr alle typer dataservice, både ute hos kunde og på våre egen lokaler i Tuneveien 27. Her tilbyr vi å løse de fleste problemer som kan oppstå på både servere, stasjonære og bærbare Pc`er. Vi har en leveringstid på mellom 1-5 arbeidsdager for innlevert utstyr til reparasjon, her varierer det litt etter type feil og evt. tilgang til nye deler.

 

PC reparasjoner

Vi tilby både private og bedrifter PC-reparasjoner. For Private tilbyr vi innleveringsservice i våre lokaler eller hjemme besøk for de som ønsker det.

 

CommNet AS tilbyr flere typer avtaler som dekker ditt behov. Her er litt om de forskjellige avtalene vi tilbyr:

Serviceavtale:

En avtale som sikrer deg som kunde hjelp innen valgt tidsaspekter. Avtaleformen har tre responstidsalternativer, 2 timer, 4 timer eller 8 timer.

Driftsavtale:

Dette er en avtale som frigjør eller reduserer behovet for IT-avdeling eller IT-ansvarlig i deres bedrift. Hele eller deler av driften + brukersupport vil med denne avtalen bli CommNets ansvar.

Responstidsavtale:

En responstidsavtale sikrer kunden service- eller konsulentbistand innen en spesifisert tid. Arbeidstid, reise og deler belastes kunden.

Klippekort:

Vi kan også tilby klippekort på konsulentbistand. Dette er forhåndsbetalte konsulenttimer på enten 10, 20 eller 30 stk til en noe rabattert pris. For hver gang konsulenten er på besøk trekkes tiden vedkommende har bruk av på kundens klippekort

Webdesign

Det blir standig mer vanlig å søke informasjon om bedrifter på Internett. Vi kan tilby oss å produsere, legge ut og vedlikeholde deres websider på Internett.

Kabling

Vi tilbyr også datakabling via våre samarbeidspartnere.

 

PC reparajoner - konsulentbistand - installasjoner