Informasjon om oss

CommNet AS ble etablert i 2000 av Frank Mortensen og Jeanette Sandvik som en frittstående leverandør av utstyr og tjenester innen data og telefoni. Vi har butikk og verkstedslokaler på Tunejordet i Sarpsborg.

 

Vi har et nært samarbeid med flere av de store produsentene innen bærbare PC, stasjonær PC, servere og komponenter. På Internett og telefonisiden er vi Ventelo og Broadnet forhandler og kan levere de produkter de tilbyr til private og bedrifter over hele landet. Samt Mobilt Bredbånd fra Ice og satellit bredbånd bra Breiband.no.

    

Da CommNet AS ble stiftet, var den grunnleggende bedriftsfilosofi å være et kompetansesenter der våre kunder settes i fokus. Vi skal levere kvalitetsutstyr fra ledende produsenter, utføre installasjoner og service, og på alle måter fremstå som en serviceorganisasjon overfor våre kunder. For å klare dette, har vi inngått samarbeidsavtaler med flere leverandører, og vi kan tilby produkter fra bl.a Acer, Fujitsu, HP, IBM, Compaq, Canon, Vega, Avendo og Mamut mfl.

 

Vi leverer økonomi-, CRM- og Internettløsninger fra Visma Avendo og VEGA til SMB markedet, mens vi for de litt mindre selskapene kan levere løsninger under varemerkene Mamut, Guru Buisiness applications (GBA) og daTax. Disse har gjentatte ganger vunnet en rekke priser, sertifiseringer og utmerkelser.

 

For privatmarkedet I Østfold tilbyr vi PC reparasjoner, installasjoner, feilsøking, oppgraderinger, fjerning av virus og spyware mm til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr service både i våre egne lokaler og hjemme hos kunden hvis de ønsker det. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg hjemme hos oss ved at vi kjenner dem og deres produkter, og har mulighet til å bistå dem i stort sett de fleste tilfeller.

 

Vårt produkt og tjeneste sortiment er følgende:

 

Salg av hardware (Pc, server, printer, scanner, skjermer m.m)

Salg av software (Microsoft, Norton, Vega, Mamut m.m)

Service og support tjenester

PC reparasjoner

Dataservice

Installasjoner

Drift og vedlikehold av nettverk

Kabling og installasjon

Leverandøravtaler (faste avtaler med faste kunder på tjenester)

Butikkdata (kassaregister, termoruller, kundedisplay, etikettprintere, vekter mm)

Kurs/opplæring

 

Vårt servicekonsept bygger på følgende elementer:

Tilgjengelighet på produkter og tjenester

Levering til avtalt tid

Kompetanse på produkter og løsninger

Fleksibilitet

Konkurransedyktig pris

Vi kan ut fra dette konseptet tilby en total leveranse av hele prosjekter, fra rådgivning og prosjektering - via leveranse - til kabling og installasjon, idriftsettelse, opplæring og driftsstøtte. I tillegg kan vi tilby service og vedlikehold på samtlige produkter, både i egen regi og via eksterne samarbeidspartnere. Som eget fagområde leverer vi også konsulenttjenester innen data/nettverk, og gir rådgivning, kurs og opplæring på våre produkter.